Založ si blog

Všetci vykrikujeme svoju orientáciu!

Mnohí si povieme, ako nemáme radi tých buz…., lebo je nám ich orientácia ukradnutá. Načo ju vôbec vykrikujú? Na čo sa ku nej otvorene hlásajú? Nik sa ich na to nepýtal!

Ja sa pýtam: „A nie sme v tomto všetci rovnaký?“
Ani homosexuáli nechodia po ulici a nevykrikujú, že sú teplí. (minimálne väčšina)
A predsa sa „otvorene hlásia“ ku svojej sexuálnej orientácií.
Ako je to možné?

Ponúkam jednoduché príklady:

1.
Kúpaliská, leto, mesto, krátke a vyzývavé oblečenie.
Baby sa premávajú, chalani ich pozorujú a oceňujú ženskú krásu tak, aby ich počuli zvyšný chalani v danom kolektíve. Navigujú zvyšok, kam sa pozrieť, aby uvideli pekné ženské.
Gayovia si môžu podobnú informáciu povedať iba medzi sebou. Takéto informácie si nemôžu dovoliť v pracovnom, známostnom, rodinnom a často ani kamarátskom kolektíve. Akonáhle by tak urobili, išlo by o otvorené hlásenie sa ku homosexuálnej orientácií!

2.
Otázky (najmä starších ľudí z okolia) typu: Kedy si nájdeš frajerku, ženu, atd …
Nemôžeme im povedať, že už mám frajera alebo že nie som na baby, to by bolo otvorené hlásanie sa ku homosexualite.

3.
Chalan môže oznámiť, že ide s frajerkou/partnerkou niekam na dovolenku (keď si vybavuje voľno buď z práce, alebo vysvetľuje kolektívu, že nepôjde v piatok večer na pivo).
Akonáhle však oznámi, že ide s frajerom/partnerom, tak to je otvorené hlásenie sa ku homosexualite.
Obdobne, ak je chalan dohodnutý s osobou svojho srdca na niečom, a kamaráti sa ho na to pýtajú, tak „frajerka“ je akceptované, ale „frajer“ je otvorené hlásenie sa ku homosexualite.

4.
Ak idete s frajerom/partnerom niekam von a NEBODAJ sa chytíte za ruky, to je automatické otvorené hlásenie sa ku homosexualite. V prípade, že to urobíte s osobou opačného pohlavia, to je široko akceptovateľné.

—————

A takýchto vecí je viac.
Človek dáva okoliu poznať svoju orientáciu nepriamo. Preto si mnoho heterosexuálov myslí, že homosexuál, aby sa aj otvorene hlásil ku homosexualite, je človek, ktorý každých 15 minút zakričí: „Héj! Som homosexuál! Milujem -dosaďte_rovnaké_pohlavie-!“
Problém je v tom, že aj keď nepriamo hovorím, že som homosexuál (keď sa ma ľudia opýtajú na otázku, ktorej odpoveď nepriamo hovorí o orientácií opýtaného), tak to nesúvisí s tým, že som „attention whore“, ale s tým, že nechcem ľuďom klamať. Či je lepšie ľuďom klamať a dávať absolútne vyhýbavé odpovede, ako im povedať pravdu a tým pádom sa otvorene hlásiť ku homosexualite?

Heterosexualita sa dáva na obdiv skoro všade. Romantické filmy, rozprávky, keď sa páry držia za ruky, pri zoznamovaní („toto je moja polovička“), pri rozprávaní a mnohých veciach.
Akonáhle čosi podobné spravia homosexuáli – viď prvé vety hore na tomto príspevku.

Pozn.: Mnoho z nás, homosexuálov, neuznáva vykrikovanie a exhibicionizmus. Je smutné, že nás mnoho ľudí pokladá za vytočené zženštilé „kadernícke“ monštrá, a naše „sestry v kompase“ za „praštené mužatky“ (alebo ako „nástroje sexuálnych túžob“), ktorými dobrých 90% z nás nie je.

P.S.: Som muž, preto hovorím o „frajerovi/partnerovi“, ženy nech si dosadia „frajerky/partnerky“ 🙂 Ďakujem za pochopenie!

Facka slušným ľuďom

29.10.2014

Takto to nazvali predstavitelia aliancie za rodinu: slušní ľudia dostali od systému facku. A ja na to čumím a uvažujem: „A ja som facku nedostal, robí to zo mňa neslušného človeka? Nie. Nerobí. Ostatne nepovedali, že facku dostali VŠETCI slušní ľudia … ale, prečo im to dalo facku? Čím?“ „Ústavný súd im zakázal povedať svoj názor na to, čo je [...]

Báseň: Xaos dňa

18.09.2014

Ako vyzerá chaos bežného dňa v živote bežného človeka, ktorý nie je bežný, lebo každý človek má iný bežný deň, a deň beží a beží pre každého inak. V preklade: kašlite na to, užite si básničku. Konštruktívna kritika vítaná: Xaos dňa (Xaos II) Deň. Zobuď sa. Otvor oči. Začína každodenná rutina. Moc spánku nad snami končí. Telo sa pomaličky zapína. Sen, [...]

Homo je nový Hitler

27.08.2014

Včera vo videoblogu na stránkach jedného nemenovaného .týždeň-níku sa objavil názor katolibanského martýra, Kuffu. To by nebolo nič nezvyčajné, každý máme svoj názor, a pán Kuffa je dobrý človek (bez sakrazmu), ktorý pomáha ľuďom. – Pri čom som ale včera večer, pred spaním, skoro vyprskol kakao na monitor, boli jeho láskyplné slová, v ktorých nás nazýval [...]

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

yoshisnipo

Blog o čomkoľvek. Relatívne. Niekedy konkrétne, niekedy abstraktne. Autor tohoto blogu nezodpovedá za žiadnu ujmu na zdraví, právach alebo iných veciach, týkajúcich sa čitateľa blogu. Autor totižto vyjadruje iba svoj názor (a snaží sa, aby to bolo z textu cítiť)!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 17
Celková čítanosť: 54132x
Priemerná čítanosť článkov: 3184x

Autor blogu

Kategórie